Bartın Üniversitesi Lisansüstü Tezleri ProQuest ve Web of Science Platformlarında İndekslenmeye Başladı

Bartın Üniversitesi bünyesinde üretilen Lisansüstü Tezler dünyanın en kapsamlı tez veritabanı olan ProQuest Dissertations & Theses Global veritabanında yer almaya başlamıştır. Lisansüstü tezlerin ProQuest'te yer almasıyla birlikye Clarivate firması çatısı altında bulunan Web of Science ProQuest™ Dissertations & Theses Citation Index'te de tezlerimiz dizinlenmeye başlamıştır.

BARÜ adresli tezlerin dünya genelinde taranabilir ve erişilebilir olmasını sağlayarak tezlerimizin uluslararası alanda daha fazla bilim insanı ve araştırmacı tarafından keşfedilmesine olanak sağlayacaktır. Ayrıca üniversitemizin uluslararası akademik platformlarda daha fazla görünürlük kazanmasını ve tanınırlığını artıracağı düşünülmektedir.

ProQuest Dissertations & Theses Global Erişimi Web of Science ProQuest™ Dissertations & Theses Citation Index Erişimi