image/svg+xml
image/svg+xml

100/2000 YÖK Doktora Bursu Bilim Sınavı

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında 100/2000 YÖK Doktora Bursu kapsamında Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Enerji Verimliliği (Ulaştırmada, Sanayide, Binalarda) alt alanına öğrenci alımı için 25 Mart 2021 tarihi saat 11.00'de yapılacak bilim sınavında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir. Tüm aday öğrencilerimize başarılar dileriz...

1- Katılımcıların sınav anında kameralarının ve mikrofonlarının açık olması zorunludur.

2- Sınav öncesinde sınava uygun bir ortamın hazırlanması, kamera ve mikrofon temininin sağlanması adayın sorumluluğundadır. Sınava bilgisayar ile katılmanız tavsiye edilmektedir.

3- Sınav süresince aday ve sınav kâğıdı görünecek şekilde kamera açısının ayarlanması gerekmektedir.

4- Sınav Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Sınav linki aşağıdadır, sınav başlangıcından itibaren aktif olacaktır.

Bağlantı Adresi: https://zoom.us/j/92525452996?pwd=RkRLL1VSLzBlS1h3N3RUN0xFaHJTUT09

5- Sınav sorularının cevaplanmasında A4 kâğıt ve kurşun kalem kullanılacaktır. Hesap makinesi bulundurulmalıdır. Sınav gereçlerinin temini adayın sorumluluğundadır.

6- Sınav cevap kâğıtlarının aday tarafından PDF olarak taratılarak veya fotoğraf formatında sınav sırasında belirtilecek şekilde teslim edilmesi zorunludur. Herhangi bir sebep dolayısı ile teslim edilememesi durumunda adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

7- Sınavda kullanılacak tablolara aşağıdaki linkten ulaşılabilir. Sınav öncesinde tablonun çıktısı alınıp sınava bu tabloyla katılım sağlanmalıdır.

8- Cevap kâğıtlarının her sayfasına mavi tükenmez kalem ile adayın isim, soy isim, tarih, imza, TC kimlik No ve cep telefonu numarası yazılmalıdır.

9- Cevap kâğıtlarının herhangi bir ekleme yapılmadan sınav sonunda gönderilmiş olan şekli ile aşağıdaki adrese sınavın yapıldığı gün kargo yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.

“Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İdari Bina Kutlubey Yazıcılar Kampüsü 74100 BARTIN”