image/svg+xml
image/svg+xml

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Yedek Yerleştirme Sonuçları

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü öğrenci yerleştirme sonuçları açıklanmış olup ilgili anabilim dallarına göre listeler aşağıda belirtilmiştir.

Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adayların 15-17 Şubat 2021 tarihleri arasında (17 Şubat 2021 saat 23.59'a kadar) https://form.bartin.edu.tr/lisansustu/lisansustu-kesin-kayit.html adresi üzerinden online kayıtları alınacaktır. Belirtilen saat sonrası gelen başvurular kabul edilmeyecektir. 

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarında birden fazla programa kesin kayıt hakkı kazanan adayların tek bir program için kesin kaydını yaptırmaları gerekmektedir.

Uluslararası öğrencilere kesin kayıt başvurusu yapıldıktan sonra davet mektupları gönderilecektir.



ELEKTRONİK  KESİN KAYITTA YÜKLENMESİ GEREKEN EVRAKLAR

  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans mezuniyet belgesinin aslı veya e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi,
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans not durum belgesinin (mezuniyet transkripti) aslı veya e-devlet üzerinden alınan not durum belgesi,
  • ALES sonuç belgesi (Son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • YDS, YÖKDİL ile YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sonuç belgesi (Doktora programları için son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • YÖK tarafından tanınan kurumların düzenlediği sınavlardan alınan Türkçe başarı belgesi (Uluslararası öğrenciler için)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  • Yurt dışından alınmış lisans ve yüksek lisans diplomaları için YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi  (T.C. Vatandaşı öğrenciler için)
  • Uluslararası öğrenciler için evraklarının ayrıca onaylı Türkçe tercüme belgeleri

E- Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi geçerli olacaktır. 

Mevcut tezli yüksek lisans veya doktora kaydı olan öğrencilerin kesin kaydı yapılamamaktadır. Herhangi bir yükseköğretim kurumunda kaydı bulunan T.C. Vatandaşı öğrenciler 140 TL, tüm Uluslararası Öğrencilerin ise 420 TL harç ücreti ödemesi gerekmektedir.

Öğrenim ücreti ve katkı payı ödemeleri T.C. Ziraat Bankası veya Türkiye Halk Bankası ATM'lerinden T.C kimlik numarası ile yapılacaktır.

T.C Kimlik numarası/Pasaport Numarası ile borcu görünmeyen uluslararası öğrenciler T.C. Ziraat Bankası Bartın Şubesi/ TR700001000052516096695046  nolu IBAN' a ödeme yapabilirler.

Yedek Listeden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adayların İlanı

15 Şubat  2021

Yedek Listeden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Kesin Kayıtları

15-17 Şubat 2021  

Yedek Listeden Kesin Kaydı Yapılan Uluslararası Öğrencilere Davet Mektuplarının e-posta Yoluyla Gönderilmesi

17-19 Şubat 2021



SONUÇLAR