image/svg+xml
image/svg+xml

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına 2. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Uluslararası Öğrenciler

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında uluslararası öğrenciler için lisansüstü 2.yedek listeden kayıt hakkı kanzanan adayların sonuçları açıklanmış olup ilgili anabilim dallarına göre listeler aşağıda belirtilmiştir. 

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların 02 Kasım -15 Aralık 2020 tarihleri arasında (15 Aralık 2020 saat 17.30'a kadar)  https://form.bartin.edu.tr/lisansustu/lisansustu-kesin-kayit.html adresi üzerinden online kayıtları alınacaktır.

Tezli yüksek lisans ve doktora programlarında birden fazla programa kesin kayıt hakkı kazanan adayların tek bir program için kesin kaydını yaptırmaları gerekmektedir.

Herhangi bir üniversitede mevcut tezli yüksek lisans veya doktora kaydınız var ise tezli yüksek lisans veya doktora programlarına kesin kaydınız yapılamaz.

Tezli yüksek lisans ve doktora programlarının öğrenim ücreti 420 TL'dir. Öğrenim ücreti; Ziraat Bankası, IBAN No: TR70 0001 0000 5251 6096 6950 46,  Bartın Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı adına, açıklama kısmına anabilim dalı yazılarak ödenecektir.

ELEKTRONİK  KESİN KAYITTA YÜKLENMESİ GEREKEN EVRAKLAR

  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Lisans ve Yüksek lisans diplomalarının aslı  veya onaylı sureti
  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Yüksek lisans mezun not durum belgelerinin (Mezun Transkript) aslı veya onaylı sureti
  • YDS, YÖKDİL veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen benzer sınavların sonuç belgesi (Doktora Programları İçin)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf

Asıl belgeler ile birlikte onaylı Türkçe tercüme belgelerin de kesin kayıt ekranına yüklenmesi gerekmektedir.

SONUÇLAR