image/svg+xml
image/svg+xml

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü öğrenci yerleştirme sonuçları açıklanmış olup ilgili anabilim dallarına göre listeler aşağıda belirtilmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların 31 Ocak-04 Şubat 2022 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında https://form.bartin.edu.tr/lisansustu/lisansustu-kesin-kayit.html adresinden yapılacaktır. Belirtilen saat sonrası gelen başvurular kabul edilmeyecektir. 

Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adaylar ise 07 Şubat 2022 tarihinde Enstitümüz web sayfasından ayrıca duyurulacaktır.


ELEKTRONİK  KESİN KAYITTA YÜKLENMESİ GEREKEN EVRAKLAR

  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans mezuniyet belgesinin aslı veya e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi,
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans not durum belgesinin (mezuniyet transkripti) aslı veya e-devlet üzerinden alınan not durum belgesi,
  • ALES sonuç belgesi (Son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • YDS, YÖKDİL ile YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sonuç belgesi (Doktora programları için son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  • Yurt dışından alınmış lisans ve yüksek lisans diplomaları için YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi  
 
E- Devlet üzerinden alınan belgelerin veya elektronik imzalı belgelerin yüklenmesi gerekmektedir.  

Mevcut tezli yüksek lisans veya doktora kaydı olan öğrencilerin kesin kaydı yapılamamaktadır.

Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıtta; herhangi bir yükseköğretim kurumunda kaydı bulunan öğrencilerin 154 TL harç ücreti ödemesi gerekmektedir.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıtta; öğrencilerin 2000 TL eğitim ücreti ödemesi gerekmektedir.

Öğrenim ücreti ve katkı payı ödemeleri T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden T.C kimlik numarası ile yapılacaktır.