image/svg+xml
image/svg+xml

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı T.C. Vatandaşı Öğrenciler İçin 4. Yedek Yerleştirme Sonuçları

Görülen lüzum üzerine 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı T. C. vatandaşı adaylar için uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programları 4. yedek  yerleştirme sonuçları açıklanmış olup ilgili anabilim dallarına göre listeler aşağıda belirtilmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların 15 -16 Eylül 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında  https://form.bartin.edu.tr/lisansustu/lisansustu-kesin-kayit.html adresinden evrak yüklemesi yaparak kesin kayıt başvurusu yapacaktır. Belirtilen saat sonrası gelen başvurular kabul edilmeyecektir.


ELEKTRONİK  KESİN KAYITTA YÜKLENMESİ GEREKEN EVRAKLAR


  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans mezuniyet belgesinin aslı veya e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi,
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans; Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Tezli Yüksek Lisans not durum belgesinin (mezuniyet transkripti) aslı veya e-devlet üzerinden alınan not durum belgesi,
  • ALES sonuç belgesi (Son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • YDS, YÖKDİL ile YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sonuç belgesi (Doktora programları için son 5 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  • Yurt dışından alınmış lisans ve yüksek lisans diplomaları için YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi  
 
E- Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi geçerli olacaktır. 

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıtta; öğrencilerin 2000 TL eğitim ücreti ödemesi gerekmektedir.

Öğrenim ücreti ve katkı payı ödemeleri T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden T.C kimlik numarası ile yapılacaktır.