image/svg+xml
image/svg+xml

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi I. Uluslararası Öğrenci Alım İlanı

Enstitümüz Anabilim Dallarına 2022-2023 Akademik Yılı  Güz Yarıyılında lisanüstü öğrencileri alınacaktır.

Adayların ilanlarda belirtilen tarihlerde https://ubys.bartin.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2 adresinde yer alan online başvuru formuna bilgilerini doğru şekilde girerek doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru sırasında, eksik ya da hatalı beyanda bulunan adayların kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Adaylar her program türü için bir başvuru (en fazla bir tezli yüksek lisans, bir tezsiz yüksek lisans ve bir doktora programına) yapabilecektir.
İlgililere duyurulur.

***

Bartin University Graduate School admits graduate students for departments in the 2022-2023 academic year, I. Autumn semester. 

Candidates must fill the online application form at https://ubys.bartin.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2 by entering their information correctly on the dates stated in the advertisement. 

The final registration procedure will not be carried out for candidates who make incomplete or incorrect statements during the application. Candidates will be able to make one application for each program type (at most one master with thesis, one non-thesis master, and one doctoral program).

To whom it may concern.