Üniversitemizin, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü olarak 2023 yılının ele alındığı akademik kurulumuz, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun'un katılımı ile Rektörlük binamızda yer alan konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Sayın Rektörümüzün yanı sıra Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. M. Sabri Gök, Enstitü Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Zafer Ceylan ve Dr. Öğr. Ü. Fatma Gümüşok, Akademik Kurul-2023'de yer almıştır. Öte yandan, Enstitümüze bağlı tüm Anabilim Dalı Başkanları'nın yanı sıra, başta Enstitü Sekreterimiz Gülçin Karaoğlu olmak üzere tüm idari personel katılım sağlamıştır.

Akademik Kurul-2023, Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. M. Sabri Gök'ün Enstitümüzün 2023 faaliyetlerini, veriler ışığında anlatması ile başlamış olup, özellikle enstitümüzün gelecek perspektifi bilimsel çerçevede tartışılmıştır. Enstitümüz bünyesinde yürütülen Doktora ve Yüksek lisans tezlerinden üretilebilecek yayın süreçleri ile ilgili konular tartışılmıştır. Ayrıca, tez öneri formlarında yapılacak kısaltmalar ve iş akışını hızlandıracak değişikliklerde bu sunumda başlıca ele alınan konular olmuştur. Enstitümüz gelecek perspektifini güçlendiren ve akademik toplantımıza liderlik yapan Sayın Rektörümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Birlikte Başarıyoruz...
  • BARÜ’de bağışıklık güçlendirici yeni formüller denenecek

• Yayın ve Akreditasyon Kriteri

• Enstitümüz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi