Enstitümüz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Yeni dönemde kayıt yaptıran ve mevcut öğrencilerimiz ile Anabilim Dalı Başkanlarımız ve danışman öğretim üyelerinin katılımıyla 29 Şubat 2024 tarihinde oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Enstitü Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatma GÜMÜŞOK'un açılış konuşması ile başlayan oryantasyon sunumunda; Enstitü personelimiz Hatice YILDIRIM tarafından sıfır atık ve bağımlılıkla mücadeleye ilişkin bilgiler verildi.

Sonrasında Enstitü personelimiz Mehmet ACAR tarafından öğrenim ve mezuniyet süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra öğrenci ve danışman öğretim üyeleri ile soru cevap yapılarak eğitim sona erdi.
  • BARÜ’de bağışıklık güçlendirici yeni formüller denenecek

• Yayın ve Akreditasyon Kriteri

• Enstitümüz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

• Enstitümüz 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi